PianolesAlmere

   Dalarna van der Kemp

Quotes

Hieronder een paar quotes over mijn lessen uit de reviews van mijn leerlingen, hun ouders en collega's die ze hebben geschreven op Google Maps en op Linked In:

Eileen Kapel

 "Dalarna geeft niet alleen les in hoe je piano moet spelen, maar ook hoe je daadwerkelijk muziek maakt.”

Xander Horjus

“Dalarna is de belichaming van piano pedagogiek”.

José Reuser

 “Dalarna is geduldig, kritisch op een prettige manier en haalt het beste uit je. Het fijne is dat je mag spelen wat bij je past, klassiek, pop, jazz, alles kan.”

Celeste Kelders

“De lessen hier zijn niet alleen erg leuk, maar ze hebben me ook geholpen met school. Ik heb er door leren plannen en mijn huiswerk op tijd af krijgen.”

Cora Greevenbosch (collega)

“Opvallend was dat alle pianoleerlingen van Dalarna hun armen, polsen en handen op een heel natuurlijk manier bewogen. Iets wat essentieel is voor een mooie en expressieve klank.”

Isabella van Biemen

“Dalarna stelt je op je gemak en heeft een hele prettige stijl van lesgeven, waardoor je al snel met stappen vooruit gaat.”

Ralph van Raat (collega)

"Dalarna has a great musical mind, and she is a highly skilled and experienced musician, piano teacher and pedagogue. Highly recommended!

Pooja Gariwala Shah

“Ms. Dalarna is an excellent pianist and teacher. Ms. Dalarna supports children in their learning at every step and ensures that children develop an in depth understanding of all aspects of piano playing.”

Deborah Cabau

“Dalarna staat voor exclusief, geduld en persoonlijk. Een grote aanwinst voor de persoonlijke en muzikale ontwikkeling van je kinderen.”

Shashikala Dambal

 “We were lucky enough to find a great piano teacher for our daughter.”
“She does not drill and kill but keeps children motivated through constant encouragement.”
“I highly recommend Dalarna as a piano teacher.”

Mandy Fan

“Haar enthousiasme en haar energieke manier van lesgeven inspireren me.”